BareBoot Harju Soft

59,90

Koe täysin uusi paljasjalkakokemus uusilla BareBoot Harju Soft paljasjalkatalvikengillä! Kevyemmät, pehmeämmät, joustavammat, tilavammat ja ennen kaikkea mukavimmat talvikengät ikinä!

Seuraa sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Kuvaus

Koe täysin uusi paljasjalkakokemus uusilla BareBoot Harju Soft paljasjalkatalvikengillä! Nämä eivät oikeastaan edes tunnu talvikengiltä, vaan pikemminkin tossuilta ja vain hyvässä mielessä. Kevyemmät, pehmeämmät, joustavammat, tilavammat ja ennen kaikkea mukavimmat talvikengät ikinä!

RAJOITETTU ERÄ, TOIMI NOPEASTI!

HUOM! Seuraa sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Pehmeästi parempi tuntuma

  • Vettähylkivä materiaali – Roiskeveden kestävinä BareBoot Harju Soft kestää myös talven kosteita olosuhteita
  • Ohut pohja – Säilytä hyvä maatuntuma ja nauti paremmasta tasapainosta. Pohjan paksuus ainoastaan 4mm!
  • Lämmin vuori – Fleece-vuori pitää jalat lämpiminä.
  • Vaihdettavat pohjalliset – Hyvin lämpöä eristävät pohjalliset jotka voit halutessasi vaihtaa paksumpiin
  • Tilaa varpaille – Kenkiin on jätetty tarpeeksi tilaa luonnolliselle asennolle
  • Kuvioitu pohja – Pohjakuviointi antaa tarpeeksi kitkaa lumella ja parantaa turvallisuutta
  • Vapaus liikkumiseen – Aivan kuin kesäkengät paremmalla lämpöeristyksellä!
  • Kevyet – Paino koosta riippuen vain 230-310 gramma

Talvi tulee joka vuosi – ja kengät vaihtuu?

Jos olet tottunut käyttämään kesällä paljasjalkakenkiä, vaihtaminen kankeisiin ja puristaviin talvikenkiin voi tuntua todella jäykältä jaloissa. Paksu eristys hikoiluttaa jalkoja, eivätkä tavalliset talvikengät juuri hengitä.

Nyt voit jättää kankeat talvisaappaat varalle, sillä Harju paljasjalkakengät vapauttavat sinut nauttimaan paljasjalkakenkien tuomasta keveydestä ja vapaudesta myös talvella! Lämmin vuori eristää jalkaterät pakkaselta, ja ohut pohjallinen pitää tuntuman alustaan hyvänä.

HUOM! Seuraa sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Paremmat jaloille ympäri vuoden

Tuhannet paljasjalkakenkien käyttävät nauttivat siitä, miten kevyt ja luonnollinen asento jaloilla on, kun käytetään ohutpohjaisia kenkiä. Tästä voi nauttia myös talvella, sillä BareBoot Harju Soft edelleen tuntuu siltä kuin kävelisit paljain jaloin – mutta ilman pakkasenpuremaa!

Vuorin materiaali on lämmin fleece. Kaikkein kireimpiin pakkasiin vuori voi olla hieman ohut, mutta tämä on keveyden ja täydellisyyttä hipovan paljasjalkakokemuksen hinta.

Sitkeästä polyesteristä valmistetut BareBoot Harju Soft kengät kestävät kovaa käyttöä kaikissa talven olosuhteissa, ja materiaalivalinnan ansiosta ne ovat helposti pestävät. Pohjalliset ovat myös vaihdettavissa paksumpiin.

Suosittelemme käyttämään kengille tarkoitettua suojasuihketta parantamaan kenkien vedenpitävyyttä sekä helpottamaan puhdistettavuutta.

HUOM! Seuraa sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Miksi käyttää paljasjalkakenkiä?

Jos et ole vielä kokeillut, paljasjalkakengät voivat tuoda sinulle monia etuja. Luonnollinen jalkaterän asento ja parempi tuntuma alustaan auttavat ryhtiä, tasapainoa, ja vahvistavat jalkojen ja jalkaterien lihaksia. Monille paljasjalkakenkien käyttäjille parempi kävelyasento on helpottanut jalka- ja selkävaivoja.

Kokeile itse! Me tarjoamme ilmaisen vaihdon ja palautuksen tilaajillemme! Kengät on suunniteltu käyttäjiemme palautteen ja aikaisempien mallien pohjalta, joten ne ovat mukavat jalassa.

Huomioi oikea koko!

Meiltä löytyy varastosta BareBoot Harju Soft talvikenkiä koossa 38-46. Koot vastaavat varsin hyvin normaaleja kokoja mutta  suosittelemme mittausta seuraavan ohjeen avulla. Valitse taulukosta oikea koko, johon jää sopivasti myös villasukkavaraa. Valitse nyt sopivat BareBoot Harju Soft kengät, jotta pääset pian talvilenkille!

Jalan mittaus

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää esimerkiksi seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Merkin sijasta voit asettaa jonkin esineen kiinni varpaisiin, sitten jalka pois välistä ja mittaus esineestä seinään.

Jalan mittaus

Lisää jalkasi pituuteen noin 1cm käyntivara, ja vertaa tulosta alla olevaan kokotaulukkoon.

KokoSisämitta cm (pohjallisen pituus)
3824,8
3925,4
4026,0
4126,6
4227,2
4327,8
4428,4
4529.0
4629,7

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BareBoot Harju Soft”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...