BareBoot Harju

59,90

HUOM!
Kenkien koot tavallista pienempiä.
Valitse tavallista suurempi koko seuraamalla sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Kuvaus

Kaipaatko lämpimämpää paljasjalkakenkää, jota voi käyttää talvella? Asiakkaittemme toiveesta suunnittelimme BareBoot Harju talvikengät, jotka säilyttävät paljasjalkakenkien parhaat ominaisuudet samalla suojaten varpaita ja jalkapohjia talven olosuhteilta!

HUOM! Koot tavallista pienempiä, valitse suurempi koko seuraamalla sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Valmiina talvisille lenkkipoluille

  • Lämpimät talvella – Lämpövuoren ansiosta varpaat pysyvät lämpiminä
  • Korkeampi tuki nilkalle – Pieni lumikerros ei haittaa, sillä kengän kaulus suojaa nilkkoja
  • Vettähylkivä materiaali – Harju kestää myös talven märkiä olosuhteita
  • Ohut pohja – Säilytä hyvä maatuntuma ja nauti paremmasta tasapainosta
  • Vaihdettavat pohjalliset – Halutessasi voit vaihtaa paksummat pohjalliset
  • Tilaa varpaille – Kenkiin on jätetty tarpeeksi tilaa luonnolliselle asennolle
  • Kuvioitu pohja – Pohjakuviointi antaa tarpeeksi kitkaa lumella ja parantaa turvallisuutta
  • Vapaus liikkumiseen – Aivan kuin kesäkengät paremmalla lämpöeristyksellä!

Talvi tulee joka vuosi – ja kengät vaihtuu?

Jos olet tottunut käyttämään kesällä paljasjalkakenkiä, vaihtaminen kankeisiin ja puristaviin talvikenkiin voi tuntua todella jäykältä jaloissa. Paksu eristys hikoiluttaa jalkoja, eivätkä tavalliset talvikengät juuri hengitä.

Nyt voit jättää kankeat talvisaappaat varalle, sillä Harju paljasjalkakengät vapauttavat sinut nauttimaan paljasjalkakenkien tuomasta keveydestä ja vapaudesta myös talvella! Lämmin keinovillavuori eristää jalkaterät pakkaselta, ja ohut pohjallinen pitää tuntuman alustaan hyvänä.

HUOM! Koot tavallista pienempiä, valitse suurempi koko seuraamalla sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Paremmat jaloille ympäri vuoden

Tuhannet paljasjalkakenkien käyttävät nauttivat siitä, miten kevyt ja luonnollinen asento jaloilla on, kun käytetään ohutpohjaisia kenkiä. Tästä voi nauttia myös talvella, sillä BareBoot Harju edelleen tuntuu siltä kuin kävelisit paljain jaloin – mutta ilman pakkasenpuremaa!

Sitkeästä polyesteristä ja keinonahasta valmistetut BareBoot Harju kengät kestävät kovaa käyttöä kaikissa talven olosuhteissa, ja materiaalivalinnan ansiosta ne ovat helposti pestävät, vaikka käsisuihkulla tai pesukoneessa. Pohjalliset ovat myös vaihdettavissa paksumpiin.

Suosittelemme käyttämään kengille tarkoitettua suojasuihketta parantamaan kenkien vedenpitävyyttä sekä helpottamaan puhdistettavuutta.

HUOM! Koot tavallista pienempiä, valitse suurempi koko seuraamalla sivun lopusta löytyvää mittausohjetta!

Miksi käyttää paljasjalkakenkiä?

Jos et ole vielä kokeillut, paljasjalkakengät voivat tuoda sinulle monia etuja. Luonnollinen jalkaterän asento ja parempi tuntuma alustaan auttavat ryhtiä, tasapainoa, ja vahvistavat jalkojen ja jalkaterien lihaksia. Monille paljasjalkakenkien käyttäjille parempi kävelyasento on helpottanut jalka- ja selkävaivoja.

Kokeile itse! Me tarjoamme ilmaisen vaihdon ja palautuksen tilaajillemme! Kengät on suunniteltu käyttäjiemme palautteen ja aikaisempien mallien pohjalta, joten ne ovat mukavat jalassa.

Huomioi oikea koko!

Meiltä löytyy varastosta mustia talvikenkiä kokoja 36-47. Ota kuitenkin huomioon, että nämä koot ovat tavallista pienempiä, joten mittaa jalkasi koko seuraavan ohjeen avulla. Valitse taulukosta oikea koko, johon jää sopivasti myös villasukkavaraa. Valitse nyt sopivat BareBoot Harju kengät, jotta pääset pian talvilenkille!

Jalan mittaus

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää esimerkiksi seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Merkin sijasta voit asettaa jonkin esineen kiinni varpaisiin, sitten jalka pois välistä ja mittaus esineestä seinään.

Jalan mittaus

Lisää jalkasi pituuteen noin 1cm käyntivara, ja vertaa tulosta alla olevaan kokotaulukkoon. Kengän mitoitus on pienehkö, joten taulukon antama koko on normaalia kokoasi suurempi. Ero voi olla jopa 2 numeroa!

KokoSisämitta cm
3621,9
3722,5
3823,2
3923,8
4024,5
4125,1
4225,7
4326,3
4427,0
4527,6
4628,3
4728,9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BareBoot Harju”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *