Kenkien suojasuihke – Collonil Organic Protect&Care

(1 tuotearvio)

12,90

Luonnollinen tapa hoitaa ja suojata kangas- ja nahkatuotteet. Organic Protect & Care sisältää hoitavaa auringonkukkavahaa. Protect & Care säilyttää tehokkaasti materiaalin pehmeyden, ja suojaa hyvin kosteudelta ja lialta.

Varastossa

Kuvaus

Luonnollinen tapa hoitaa ja suojata kangas- ja nahkatuotteet. Organic Protect & Care sisältää hoitavaa auringonkukkavahaa. Protect & Care säilyttää tehokkaasti materiaalin pehmeyden, ja suojaa hyvin kosteudelta ja lialta. Suihke soveltuu erityyppisille nahoille ja tekstiileille sekä hengittävällä TEX-kalvolla varustettuihin tuotteisiin. Ei sisällä ponnekaasua ja voidaan käyttää myös sisätiloissa. Tuote on PFC vapaa ja se sisältää 100% luonnollisia ainesosia. Pakkaus on valmistettu kierrätetystä muovista. Riittoisa pakkauskoko 150ml.

Käytä tuotetta puhtaisiin ja kuiviin kenkiin. Suihkuta tuotetta kenkiin tasaisesti noin 20cm etäisyydeltä. Anna kuivua ennen kenkien käyttöönottoa.

Huom. Hoitoaineet voivat muuttaa käsiteltävän materiaalin väriä hieman. Kokeile ainetta ensin huomaamattomaan kohtaan.

Mitä eroa näillä tuotteilla on?

Collonil Organic Protect&Care Collonil Organic Protect&Care sisältää hoitavaa auringonkukkavahaa ja suojausominaisuudet ovat hieman kevyemmät.
Carbon Protecting Spray Carbon Protecting Spray on puhtaasti suojaustuote ilman hoitoa, mutta antaa tehokkaamman suojan.

1 arvio tuotteelle Kenkien suojasuihke – Collonil Organic Protect&Care

  1. Maarit Huotari (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvän tuoksuinen, nopeasti kuivuva ja kätevän kokoinen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *