Ale!

Paljasjalkakenkä Sport-E Pink

49,90 44,90

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Lisää tähän mittaan 1cm ja valitse sen jälkeen lähin sopiva sisämitta taulukosta.
Jos taulukon antama koko eroaa selvästi normaalista koostasi niin suosittelemme mittaamaan uudestaan huolellisesti.

Jos huolellisesta mittauksesta huolimatta kengät ovat väärän kokoiset, tarjoamme ensimmäisen vaihdon täysin veloituksetta. Eli me maksamme postikulut sekä palautuksesta että vaihtokenkien lähetyksestä.

Jalan mittaus

KokoKengän sisämitta cm
3623,3
3724,0
3824,7
3925,4
4026,1
4126,8
4227,4
4328,0
4428,7
4529,5
4630,3
4731,0

Kova kysyntä yllätti jälleen kerran ja useat koot ovat loppuneet. Uusi erä saapuu vielä kesäkuun puolella.

Poista

Kuvaus

Sporttinen paljasjalkakenkä treeniin ja vapaa-aikaan.

  • miellyttävät jalassa
  • treeniin
  • rannalle
  • altaalle
  • uimiseen
  • vapaa-aikaan
  • jne

Mikä ihmeen paljasjalkakenkä?

Jalkaterä on hyvin monimutkainen anatominen kokonaisuus. Jalkaterässä on 26 luuta, 31 lihasta, 55 niveltä ja 107 nivelsidettä, ja kaikkien näiden pitää toimia yhdessä sveitsiläisen kellon tarkkuudella. Kun seisomme, kävelemme tai juoksemme, koko kehon paino on jalkaterien varassa. Perustuksen pitää siis olla vankka. Talostakin tulee kestävä vain, jos perustukset ovat kunnossa.

Kun tässä monimutkaisessa koneistossa menee jokin pieleen, aiheuttaa se monia heijastevaikutuksia ylempänä kehossa. Jalan virheasento kuormittaa polvi- ja lonkkaniveliä, ja jopa niskahartiavaivojen perimmäinen syy löytyy usein jalkaterän virheasennosta.

Syy jalkavaivoihin löytyy lähes yksinomaan jalkineista. Tarjolla on iskunvaimennettuja ja toinen toistaan tukevampia jalkineita. Kuulostaa hyvältä mutta tukeva jalkine passivoi jalkaterän lihaksia. Kaikki, joilla on ollut jalka kipsissä, tietävät että lihakset surkastuvat kun eivät ole päässeet tekemään sitä työtä johon ne on tarkoitettu. Sama ilmiö esiintyy ”liian hyvillä” kengillä.

Paljain jaloin kävellessä jalkaterän lihakset pääsevät tekemään luonnollista työtä ja mekanismi toimii suunnitellusti. Jalkaterä mukautuu alustan epätasaisuuksiin ottaen iskut vastaan tasaisemmin. Parasta jalalle on paljasjalkakävely. Haluamme kuitenkin suojata jalkojamme lialta, nirhaumilta, polttavalta asfaltilta jne.

Paljasjalkakenkä tarjoaa minimaalisen tuen antaen sinun nauttia paljain jaloin kävelemisen tunteesta. Ohut, erittäin kestävästä ja hyvin muotonsa säilyttävästä TPR-materiaalista (Thermo Plastic Rubber) valmistettu pohja mukailee alustaa ja antaa tunteen paljain jaloin kävelemisestä.

Kengät eivät ole vedenpitävät eli jos astut vesilätäkköön, niin jalkasi kyllä kastuvat. Mutta nämähän ovatkin paljasjalkakengät. Pohjassa on muutama pieni reikä joiden tarkoituksena on kuivattaa kenkä ja jalka nopeasti jos kenkä on kastunut esimerkiksi uidessa. Jos pohja olisi täysin vedenpitävä niin sisään päässyt vesi ei koskaan pääsisi pois ja tuntuisi epämiellyttävältä.

Kenkä on todella mukava myös paljaassa jalassa. Pehmeä materiaali ei hierrä, ja koko kenkä joustaa täydellisesti jalkaa mukaillen. Pohjallinen on irrotettavissa ja joustavissa nauhoissa on pikalukko.

Usein kysyttyä

Mitä hyötyä on paljasjalkakengistä?
Fakta on se että paljain jaloin kävely on juuri sitä mihin jalka on ”suunniteltu”, ja terveet jalat edistävät koko kehon hyvinvointia. Paljasjalkakengät itsessään eivät tuo lisäarvoa paljasjalkakävelyyn, mutta antavat suojaa esim polttavaa asfalttia, teräviä kiviä ja nirhaumia vastaan. Ja ovathan ne niiiin mukavat että…

Tilasin väärän kokoiset kengät. Voinko vaihtaa?
Tottakai. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet. Ensimmäinen vaihto on ilmainen.

Kengät eivät ole minulle sopivat. Voinko palauttaa?
Kyllä voit. Palauttaminen on myös ilmaista. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet.

Miten niin ne ovat mukavat jalassa?
Tämä on asia joka täytyy itse kokea. Myymiemme kenkien palautusprosentti on alle 1% joka kertoo hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Otetaan tähän lopuksi lainaus Marjo-Riitan asiakaspalautteesta:
”- Elämäni ekat paljasjalkakengät, ja ainoa asia mikä harmittaa, on se, etten ole aiemmin tajunnut tilata näitä!!! Niin ihanat jalassa, koko juuri sopiva. -”

Mitkä ovat kenkien pesuohjeet?
Pelkkä vedellä suikuttaminen ja ilmakuivaus riittää. Poista pohjallinen niin kuivuminen on nopeampaa. Pesukonetta ja kuivausrumpua ei suositella!

Miksi nämä ovat niin halvat verrattuna muihin?
Tämä on pienen yrityksen etuja. Meillä ei ole raskasta hallintokoneistoa suurine kuluineen, emmekä ajele tuliterillä Tesloilla tai muillakaan ökyautoilla. Tämä on sivutoimista yrittämistä, joten yrityksen kulut saadaan pidettyä matalina. Tämä heijastuu suoraan katetavoitteeseen, ja sitä kautta tuotteiden hinnoitteluun.

Kengät haisevat voimakkaasti. Onko tämä normaalia?
Kengät tulevat meille suoraan tehtaalta ja monesti vieläpä suoraan tuotantolinjalta. Kun kengät pakataan muovipussiin, ei tuoreen liiman hajut pääse haihtumaan vapaasti. Liiman haju lähtee parissa päivässä kun kengät pääsevät tuulettumaan. Tämä on siis normaalia mutta ei esiinny pidempään varastoiduissa kengissä eikä ole pysyvää.

Wish ja AliExpress myy vastaavia tuotteita muutamalla eurolla! Selitys?
Ei ole mikään salaisuus että tuotteemme tulevat Kiinasta kuten valtaosa kaikista maailman tavaroista. Tilaamme tuotteet suoraan tehtaalta, jonka olemme todenneet tuottavan hyvä- ja tasalaatuista tavaraa. Kiinassahan monet tehtaat tuottavat samanlaisia tuotteita, eikä laatu todellakaan ole samaa joka tehtaasta. Kiinalaiset verkkokauppiaat ostavat tuotteensa sieltä mistä halvimmalla saavat. Mitä meillä on mitä kiinalaisilla verkkokaupoilla ei ole:
– toimitus parissa päivässä
– tavoitettavissa oleva vastuullinen asiakaspalvelu
– palautusoikeus, rahat takaisin heti ja ilman selityksiä
– tuotteen vaihto, sekin tapahtuu parissa päivässä – ilmaiseksi
– Suomen kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu
– tuotteet ovat sitä mitä tuotekuvauksessa sanotaan

Jos kaipaat elämääsi jännitystä, niin silloin kannattaa tilata suoraan Kiinasta. Jännität 4-5 viikkoa milloin paketti tulee ja ennen kaikkea MITÄ sieltä tulee.

Miksi ostaisin KotiFit-verkkokaupasta?
Olemme pieni perheyritys Kangasalan kauniista kaupungista, ja teemme tätä ”rakkaudesta lajiin”, jos tätä kliseistä sanontaa voidaan käyttää. Reilu hinnoittelu, paikallinen varasto, huippunopeat toimitukset, tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu ja tarkoin valitut tuotteet. Niistä on KotiFit tehty.

Jäitkö vielä epäröimään tai heräsikö mieleesi kysymyksiä joihin et saanut täältä vastausta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@kotifit.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paljasjalkakenkä Sport-E Pink”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...