Paljasjalkakenkä Sport-E

(63 tuotearviota)

49,90 44,90

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Lisää tähän mittaan 1cm ja valitse sen jälkeen lähin sopiva sisämitta taulukosta.
Jos taulukon antama koko eroaa selvästi normaalista koostasi niin suosittelemme mittaamaan uudestaan huolellisesti.

Jos huolellisesta mittauksesta huolimatta kengät ovat väärän kokoiset, tarjoamme ensimmäisen vaihdon täysin veloituksetta. Eli me maksamme postikulut sekä palautuksesta että vaihtokenkien lähetyksestä.

Jalan mittaus

KokoKengän sisämitta cm
3623,3
3724,0
3824,7
3925,4
4026,1
4126,8
4227,4
4328,0
4428,7
4529,5
4630,3
4731,0

Useat koot ovat kovan kysynnän vuoksi loppuneet. Uusi tuote-erä saapuu viikolla 32. Pahoittelemme tilannetta.

36
36
37
37
38
38
39
39
40
40
41
41
42
42
43
43
44
44
45
45
46
46
47
47
Poista

Kuvaus

Huom! Kuvassa näkyvät värikuviot kengän pohjassa ovat satunnaisia joten ne eivät ole välttämättä samat kuin kuvissa.

Sporttinen paljasjalkakenkä treeniin ja vapaa-aikaan.

 • miellyttävät jalassa
 • treeniin
 • rannalle
 • altaalle
 • uimiseen
 • vapaa-aikaan
 • jne

Mikä ihmeen paljasjalkakenkä?

Jalkaterä on hyvin monimutkainen anatominen kokonaisuus. Jalkaterässä on 26 luuta, 31 lihasta, 55 niveltä ja 107 nivelsidettä, ja kaikkien näiden pitää toimia yhdessä sveitsiläisen kellon tarkkuudella. Kun seisomme, kävelemme tai juoksemme, koko kehon paino on jalkaterien varassa. Perustuksen pitää siis olla vankka. Talostakin tulee kestävä vain, jos perustukset ovat kunnossa.

Kun tässä monimutkaisessa koneistossa menee jokin pieleen, aiheuttaa se monia heijastevaikutuksia ylempänä kehossa. Jalan virheasento kuormittaa polvi- ja lonkkaniveliä, ja jopa niskahartiavaivojen perimmäinen syy löytyy usein jalkaterän virheasennosta.

Syy jalkavaivoihin löytyy lähes yksinomaan jalkineista. Tarjolla on iskunvaimennettuja ja toinen toistaan tukevampia jalkineita. Kuulostaa hyvältä mutta tukeva jalkine passivoi jalkaterän lihaksia. Kaikki, joilla on ollut jalka kipsissä, tietävät että lihakset surkastuvat kun eivät ole päässeet tekemään sitä työtä johon ne on tarkoitettu. Sama ilmiö esiintyy ”liian hyvillä” kengillä.

Paljain jaloin kävellessä jalkaterän lihakset pääsevät tekemään luonnollista työtä ja mekanismi toimii suunnitellusti. Jalkaterä mukautuu alustan epätasaisuuksiin ottaen iskut vastaan tasaisemmin. Parasta jalalle on paljasjalkakävely. Haluamme kuitenkin suojata jalkojamme lialta, nirhaumilta, polttavalta asfaltilta jne.

Paljasjalkakenkä tarjoaa minimaalisen tuen antaen sinun nauttia paljain jaloin kävelemisen tunteesta. Ohut, erittäin kestävästä ja hyvin muotonsa säilyttävästä TPR-materiaalista (Thermo Plastic Rubber) valmistettu pohja mukailee alustaa ja antaa tunteen paljain jaloin kävelemisestä.

Kengät eivät ole vedenpitävät eli jos astut vesilätäkköön, niin jalkasi kyllä kastuvat. Mutta nämähän ovatkin paljasjalkakengät. Pohjassa on muutama pieni reikä joiden tarkoituksena on kuivattaa kenkä ja jalka nopeasti jos kenkä on kastunut esimerkiksi uidessa. Jos pohja olisi täysin vedenpitävä niin sisään päässyt vesi ei koskaan pääsisi pois ja tuntuisi epämiellyttävältä.

Kaikki myymämme paljasjalkakengät ovat ominaisuuksiltaan hyvin pitkälti samanlaisia. Erot tulevat lähinnä päällyskankaasta ja muotoilusta. Seuraavassa kuvaillaan kenkien keskeisiä eroja.

Sport-E

Sport-E on ehdoton kestosuosikki ja KotiFit:n luottokenkä. Urheilullisen näköinen kenkä on käsittämättömän miellyttävä jalassa. Päällyskangas on kaksipuolinen kestävä verkkokangas. Sisäpuoli on tiheää kudosta, ja ulkopuolen verkko on harvempi. Tämä tekee kengästä näyttävän näköisen ja hyvin hengittävän, joten kengät eivät ole hiostavat. Lesti on aavistuksen väljempi kuin muissa kengissämme. Kangas ei juurikaan jousta mutta muotoutuu erinomaisesti jalan mukaan. Joustavissa nauhoissa on pikalukko.

”Kun lähden koiralenkille, kalaan, juoksemaan tai muuhun vapaa-ajan aktiviteettiin, valintani on Sport-E” -marko – KotiFit
K-Fit Soft
K-Fit Soft on tyylikäs yleiskenkä, jota löytyy valikoimastamme neljässä eri värissä. Istuvuus on hieman napakampi kuin vastaavan koon Sport-E:ssä, mutta miellyttävän pehmeä ja joustava päällyskangas antaa varpaille hyvin liikkumavaraa. Nauhoissa on pikalukko.

”Hilltympi ulkomuoto sopii helpommin muuhun pukeutumisen. Kun lähden kaupungille, löytyvät jalastani K-Fitit. Kuvailisin sanoilla kasuaali kaupunkikenkä” -marko – KotiFit

Usein kysyttyä

Mitä hyötyä on paljasjalkakengistä?
Fakta on se että paljain jaloin kävely on juuri sitä mihin jalka on ”suunniteltu”, ja terveet jalat edistävät koko kehon hyvinvointia. Paljasjalkakengät itsessään eivät tuo lisäarvoa paljasjalkakävelyyn, mutta antavat suojaa esim polttavaa asfalttia, teräviä kiviä ja nirhaumia vastaan. Ja ovathan ne niiiin mukavat että…

Tilasin väärän kokoiset kengät. Voinko vaihtaa?
Tottakai. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet. Ensimmäinen vaihto on ilmainen.
HUOM! palautettavien kenkien tulee olla käyttämättömät ja myyntikuntoiset.

Kengät eivät ole minulle sopivat. Voinko palauttaa?
Kyllä voit. Palauttaminen on myös ilmaista. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet.
HUOM! palautettavien kenkien tulee olla käyttämättömät ja myyntikuntoiset.

Miten niin ne ovat mukavat jalassa?
Tämä on asia joka täytyy itse kokea. Myymiemme kenkien palautusprosentti on alle 1% joka kertoo hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Otetaan tähän lopuksi lainaus Marjo-Riitan asiakaspalautteesta:
”- Elämäni ekat paljasjalkakengät, ja ainoa asia mikä harmittaa, on se, etten ole aiemmin tajunnut tilata näitä!!! Niin ihanat jalassa, koko juuri sopiva. -”

Mitkä ovat kenkien pesuohjeet?
Pelkkä vedellä suikuttaminen ja ilmakuivaus riittää. Poista pohjallinen niin kuivuminen on nopeampaa. Pesukonetta ja kuivausrumpua ei suositella!

Miksi nämä ovat niin halvat verrattuna muihin?
Tämä on pienen yrityksen etuja. Meillä ei ole raskasta hallintokoneistoa suurine kuluineen, emmekä ajele tuliterillä Tesloilla tai muillakaan ökyautoilla. Tämä on sivutoimista yrittämistä, joten yrityksen kulut saadaan pidettyä matalina. Tämä heijastuu suoraan katetavoitteeseen, ja sitä kautta tuotteiden hinnoitteluun.

Kengät haisevat voimakkaasti. Onko tämä normaalia?
Kengät tulevat meille suoraan tehtaalta ja monesti vieläpä suoraan tuotantolinjalta. Kun kengät pakataan muovipussiin, ei tuoreen liiman hajut pääse haihtumaan vapaasti. Liiman haju lähtee parissa päivässä kun kengät pääsevät tuulettumaan. Tämä on siis normaalia mutta ei esiinny pidempään varastoiduissa kengissä eikä ole pysyvää.

Kenkien sisäpohjan kangas on erilainen toisessa kengässä. Miksi?
Kun pohjalliset ottaa pois, niin niiden alla oleva kangas voi todellakin olla erilainen toisessa kengässä. Tehtaalla pyritään käyttämään kaikki kangas mahdollisimman tarkasti, ja pienentää näin materiaalihävikkiä ja ympäristökuormitusta. Tämä ei ole vika kengässä, vaan täysin tietoinen valinta ja valmistustapa. Pohjakangas on pohjallisen alla piilossa eikä vaikuta kengän ominaisuuksiin millään tavalla.

Wish ja AliExpress myy vastaavia tuotteita muutamalla eurolla! Selitys?
Ei ole mikään salaisuus että tuotteemme tulevat Kiinasta kuten valtaosa kaikista maailman tavaroista. Tilaamme tuotteet suoraan tehtaalta, jonka olemme todenneet tuottavan hyvä- ja tasalaatuista tavaraa. Kiinassahan monet tehtaat tuottavat samanlaisia tuotteita, eikä laatu todellakaan ole samaa joka tehtaasta. Kiinalaiset verkkokauppiaat ostavat tuotteensa sieltä mistä halvimmalla saavat. Mitä meillä on mitä kiinalaisilla verkkokaupoilla ei ole:
– toimitus parissa päivässä
– tavoitettavissa oleva vastuullinen asiakaspalvelu
– palautusoikeus, rahat takaisin heti ja ilman selityksiä
– tuotteen vaihto, sekin tapahtuu parissa päivässä – ilmaiseksi
– Suomen kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu
– tuotteet ovat sitä mitä tuotekuvauksessa sanotaan

Jos kaipaat elämääsi jännitystä, niin silloin kannattaa tilata suoraan Kiinasta. Jännität 4-5 viikkoa milloin paketti tulee ja ennen kaikkea MITÄ sieltä tulee.

Miksi ostaisin KotiFit-verkkokaupasta?
Olemme pieni perheyritys Kangasalan kauniista kaupungista, ja teemme tätä ”rakkaudesta lajiin”, jos tätä kliseistä sanontaa voidaan käyttää. Reilu hinnoittelu, paikallinen varasto, huippunopeat toimitukset, tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu ja tarkoin valitut tuotteet. Niistä on KotiFit tehty.

Jäitkö vielä epäröimään tai heräsikö mieleesi kysymyksiä joihin et saanut täältä vastausta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@kotifit.fi

63 arviota tuotteelle Paljasjalkakenkä Sport-E

 1. virve hälinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin ensin yhdet ja kokeilin niitä töissä joten piti tilata toiset koska ekat siis edelleen töissä..muuten tosi hyvät mutta liukkaat jos lattialla on vettä tosin ei ne keittiöön ole suunniteltukkaan.

 2. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Kengät kivat jalassa. Aavistuksen liian pehmeät omaan jalkaan ja liukkaat kun vettä lattialla.

 3. KAISA POHJOISKOSKI (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin mukavat kengät 🙂

 4. Pirjo (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ovat. Työskentelen hoitotyössä, toiset tilasin lenkkipoluille.

 5. Atte Villikka (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin soveltuu myös frisbeegolffiin ja myös muuten vapaa-aikaan.

 6. Riitta Laitamäki (varmistettu kirjoittaja)

  Olen jo 8 vuotta käyttänyt fivefingerssejä, tiedän siis että ne ovat parasta jaloille ja koko ropalle, nämä ovat todella edulliset ja voin jo laittaa jalkaan koska sukat, mitä fingerseissä ei.

 7. Paula virtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät on käytän lenkillä ja pyörää ajaessa.

 8. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

  Juuri sopivat minun jalkoihini👍

 9. Patricia (varmistettu kirjoittaja)

  Ekat kengät mitkä saapuivat kotiin olivat eri paria, saatiin todella hyvää ja nopeaa palvelua ja korvauksetta uudet kengät. Kengät ovat ollet tosi hyvät!

 10. Sari kutvonen (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvät minulle jalassa. Tilannut jo kolmet kengät. Jopa 13 tuntia jaksanut olla seisomatyössä eikä jalkoihin sattunut.

 11. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Yksi tähti pois siitä että saisi olla aavistuksen napakampi malli. Ei nyt tipu jalasta, mutta kantapään alueelta aavistuksen löysän oloinen. Muuten koko kyllä tuntuu sopivalta. Käytän näitä ohjatessani ryhmäliikuntaa ja on olleet hyvät. Jalka ei hikoile samalla tavalla kun treenikenkiä käyttäessä. Saa hyvän kontaktin alustaan eikä luista.

 12. Eija (varmistettu kirjoittaja)

  Asiakaspalvelu erinomaista. Jouduin vaihtamaan kokoa -sain mahtavaa palvelua. Ja kengätkin tuntuu hyvältä. Kiitos

 13. Heidi Tapanainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät ja joustavat kengät. Jalassa joka paikassa.

 14. Satu Ritari

  Parhaat ”kengät” !! Tilaan kyllä uudetkin.

 15. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa. Koko osui kerralla nappiin. Olen aloittanut varovasti 2-3 km kävelyillä. Suosittelen ja saatan tilata myöhemmin lisääkin.

 16. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Aiemmin töissä alaselkääni sattui lähes jatkuvasti, näiden kenkien käyttöönoton jälkeen ei satu enää.
  Työssäni hoitoalalla joutuu olemaan jalkojen päällä paljon. Suosittelen lämpimästi.

 17. Senja (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat kengät. Ostin yhdet, ihastuin ja tilasin heti toiset työkengiksi. Otin heti käyttöön pitkälle lenkille, eikä jalat kipeytyneet ollenkaan. Mukavat koiralenkeillä metsässä ja muuallakin. Nyt täytyy tilata miehelle ja pojalle samanlaiset. Supernopea toimitusaika plussaa.

 18. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Miehelle tilasin, mukavat ja hyvin istuvat. Erityiskiitos joustavasta ja nopeasta asiakaspalvelusta!

 19. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Mittataulukon mukaan mitattuna tuli kerralla just nappi koko. Toimii kaupungilla, metsäpoluilla ja työkenkinä. Ei rakon rakkoa jaloissa, edes koko päivän kävelyn jälkeen, vaikka välillä kastui läpimäräksi. Parhaat kengät!

 20. Marjukka Ruusu (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote ei ihan vastannut kuvaa, pohjan kuviot ja väri erilainen näyttää eripari kengiltä.

  • kotifit

   Kiitos palautteestasi. Pohjan värikuviot ovat satunnaisia, ja joskus joku väri saattaa nousta reunan alta hieman selkeämmin esiin. Pystytkö laittamaan meille valokuvaa sähköpostilla info@kotifit.fi, niin katsotaan onko kengissä jotain selkeää virhettä?

 21. Vexi (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli nopea ja heti tuli juuri sopivat kengät. Miellyttävät jalassa.

 22. Mervi (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset paljasjalkakengät, joten vertailupohjaa muihin ei ole. Olen kuitenkin aivan myyty 🤩 en muita kenkiä enää haluaisikaan pitää. Nyt vasta huomaa miten pehmeä pururadalla on kävellä. Eihän tämä sentään ihan sama ole kuin paljas jalka, mutta parempi niin, koska herkät jalkapohjat vihlaisee näilläkin välillä kivisellä alustalla. Vettä kenkä ei pidä yhtään, mutta kuivuu suht nopeasti, itse käytän näitä mieluummin vain kuivalla ilmalla. Vahva suositus! 😊

 23. Pauli mykkänen (varmistettu kirjoittaja)

  Kengät ovat todella hyvät
  Ollut käytössä kolmisen viikkoa. Kärjestä liimaus vähän pettänyt. Muuten olen tyytyväinen.

 24. Seija Partanen (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos, nämä ovat elämäni mukavimmat kengät. Olen ollut tosi tyytyväinen, kun vasaravarvaskin mahtuu paljasjalkakenkään mukavasti. Vielä kun tulisi sellaiset kivan vihreän väriset valikoimiin.

 25. Satu Ritari (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat kengät ikinä !!

 26. Minna Torkkola (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset on sali käytössä ja on tosi hyvät👍toiset on päivittäin käytössä lenkillä,kauppa reissuilla siis kaikkialla 😊 aivan upeat kengät.

 27. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ekat paljasjalkakengät. Asiallinen asiakaspalvelu ja toimitus nopea.

 28. Suvi Ranttila (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset paljasjalkakenkäni, joten vertailupohjaa ei oikein ole, mutta kaikki kivut ja säryt ovat vihdoin tiessään! Nauhakiinnitys on vähän monimutkaisen ja pitkähkön oloinen, sen kanssa kuitenkin pärjää erinomaisesti. Kymppiplusplus!

 29. Kari Aaltonen (varmistettu kirjoittaja)

  Viimeisen päälle mukavat jalkaan. Monessa mukana, kävely, pyöräily jne. Toimii 👍

 30. Sauli Ensio (varmistettu kirjoittaja)

  Helpottavat kävelyä huomattavasti, kun molemmissa polvissa nivelrikko. Nyt en muita kenkiä käytäkään. Kannatti kokeilla.

 31. Marja Eskuri (varmistettu kirjoittaja)

  Itsellä käytössä töissä täältä tilaamaani Z-malli ja tämän E-mallin tilasin ulkokäyttöön. Kumpikin todella hyvät enkä enää työssäni voi kuvitellakaan käyttäväni muita kenkiä. 👍

 32. Hannu (varmistettu kirjoittaja)

  Itsellä on yhdet töissä ja toiset vapaalla, muita kenkiä harvemmin jalkaan eksyy. Vaimolle tilasin työkengiksi vielä parin, on tyytyväinen. Hoitajia molemmat, eli paljon jaloilla, itsellä selkäkivut ja jomottelut hävinneet. Vielä kun tulisi varrellinen talvimalli hieman tiiviimmällä materiaalilla, ei tarvitsisi kahdesti miettiä tilaanko!

 33. Saikku (varmistettu kirjoittaja)

  Koko pitää paikkansa. todella hyvät kengät.

 34. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvät kengät! suosittelen kaikille joilla jalka ja varvasvavoja.

 35. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mainiot kengät. Jatkuvassa käytössä. Lenkille tosin ei itselle sovellu.

 36. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin eka kokoa 40,ne oli hieman liian isot. Tilasin sitten kokoa pienemmät jotka olivat sitten just passelit. Ihan parhaat popot ikinä, aina jalassa. Just kävin uimassa kenkien kanssa eivätkä tunnu inhottavilta märkänäkään.

 37. Juuden (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät kengät edulliseen hintaan!

 38. Taina (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistotuote. Tilasin ensin yhdet ja vielä toiset. Mieskin innostui ja tilasi omat. Nyt ovat olleet kaikkialla jalassa ja ovat huippumukavat. Sopivat kaikkiin tarkoituksiin ja erilaisille alustoille. Toivottavasti ennen talvea kehitellään talvimallit, ettei tarvitse vaihtaa.

 39. T.N. (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa, mutta mun jalalle vähän liian leveät (vaikka mulla leveä jalka). Pystyn kuitenkin käyttämään.

 40. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Miehen jalkaan hyvät

 41. Anneli (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset Pj kengät ja olen tyytyväinen. Jalat eivät väsy. Pohjassa on hyvä pito, joten metsässä ja kallioilla hyvä liikkua.

 42. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Muutamia päiviä käyttäneenä, hyvät on olleet. Ei ole turhaan kehuttu.

 43. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Todella nopea toimitus ja kun ensiksi tuli liian isot oli vaihto helppoa. Uudet tuli parin päivän sisällä. Miinusta liukkaudesta sisällä jos vettä lattialla ja kantapään kohdalta saisivat olla napakammat. Mutta hyvä hinta-laatusuhde.

 44. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin ohjeiden mukaan kengät ja ne olivat sitten numeroa liian isot. Vaihto pienempiin onnistui mahtavasti ja todella nopeasti.
  Kengät ovat aivan mahtavat jalassa!!!

 45. Erja (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin ohjeen mukaan ja sattui kerralla oikea koko. Minun ensimmäiset paljasjalkakengät ja olin positiivisesti yllättynyt, miten mukavat jalassa. Eikä tarvinnut kauaa ootella, kenkien toimitus oli kyllä nopeaa.

 46. Niina

  Olen pitänyt näitä nyt 3kk töissä, kävellyt paljon ja ihan uuden veroiset yhä. Ei ole painuneet tai venyneet, vaikka painoa on reilusti kenkien päällä. Hyvää ainetta.

 47. Pasi (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat kengät. Oon kävellyt paljon metsässä. Järki hankinta. Toimituskin pelas mahtavasti

 48. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  On tosi mukavat jalkaan . Metsä asfaltti hiekka kävelty eikä tuntunut pahalta. Vahva suositus!

 49. Riitta (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät kengät töihin, lenkille ja salille. Krooninen selkäkipukin hellittänyt:-)

 50. Antti Anttonen (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos oikein hyvästä ja nopeasta palvelusta. Sain kengät käyttöön kaksi päivää tilauksesta ja olleet jalassa lähes päivittäin.

 51. Minna Ruotsalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus, hyvä palvelu, koko osui kerralla oikein. Nyt muutaman viikon olleet käytössä, sekä työssä että vapaa-ajalla ja todella mukavat käytössä. Jalkojen ja selän väsyminen selkeästi vähentyneet eli toiset lähtee tilaukseen työkengiksi loman loputtua👍🏻Kiitos❤️

 52. Rami (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus. Kengissä turhan paksu pohja.

 53. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin vapaa-ajalle. Olen ihastunut näihin ihan täysillä. Todella mukavat jalassa.

 54. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat kengät! Myös tosi ihana asiakaspalvelu, nopea toimitus ja helppo koon vaihto.

 55. Iina Väisänen (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin mukava jalassa. Hinta on halpa, mikä on ehdottomasti plussa näin mukavassa paljasjalkakengässä. Ihanan kevyt ja kätevä. Asiakaspalvelu oli ihan mieletöntä – en voi kyllin kehua. Jatkoon ehdottomasti ja tilaan lisää kenkiä varmasti. (: kiitos!

 56. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Todella nopea toimitus. Täsmälleen oikean kokoiset kengät. Ihanan kevyet ja mukavat jalassa. Suosittelen!

 57. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus. Olen käyttänyt päivittäin metsälenkeillä. Todella kevyet ja mukavat. Suosittelen!

 58. Unto (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvän tuntuiset jalassa, oikein yllättynyt olin! Suosittelen!

 59. Kai (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäisiin kenkiin oli merkitty väärä koko. Kahdet seuraavatkaan kengät eivät tuntuneet olevan kokotaulukon mukaisia, joten peruin tilaukseni. Paksun pohjan vuoksi kengät eivät ole varsinaiset paljasjalkakengät.

 60. Jami Lindh (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset päivät takana ja hyvältä maistuu meno!

 61. Ari Kukkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Todella nopea toimitus.(iltapäivällä tilaus ja seuraavana päivänä kengät jalassa)
  Paketti kun saapui ei ole muita kenkiä jalassa käynyt. (3viikkoa kulunut)
  Todella tyytyväinen tähän mennessä

 62. Ari Etholen (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus ja itse tuote hintansa arvoinen. Suosittelen vilpittömästi. En ole kesällä muita kenkiä käyttänyt

 63. Niina

  Mies ja teinipoika saivat kengät muutama viikko sitten, eivätkä ole muita kenkiä sen jälkeen jalkaan laittaneet.
  Teini sanoi, että mukavin kenkä ikinä. Se on kuin sukka, ei purista mistään. Toivottavasti tulee pian varrellisia malleja syksyyn.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...