Ale!

Paljasjalkakenkä Sport-E

(18 tuotearviota)

49,90 44,90

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Lisää tähän mittaan 1cm ja valitse sen jälkeen lähin sopiva sisämitta taulukosta.
Jos taulukon antama koko eroaa selvästi normaalista koostasi niin suosittelemme mittaamaan uudestaan huolellisesti.

Jos huolellisesta mittauksesta huolimatta kengät ovat väärän kokoiset, tarjoamme ensimmäisen vaihdon täysin veloituksetta. Eli me maksamme postikulut sekä palautuksesta että vaihtokenkien lähetyksestä.

Jalan mittaus

KokoKengän sisämitta cm
3623,3
3724,0
3824,7
3925,4
4026,1
4126,8
4227,4
4328,0
4428,7
4529,5
4630,3
4731,0
Poista

Kuvaus

Sporttinen paljasjalkakenkä treeniin ja vapaa-aikaan.

 • miellyttävät jalassa
 • treeniin
 • rannalle
 • altaalle
 • uimiseen
 • vapaa-aikaan
 • jne

Mikä ihmeen paljasjalkakenkä?

Jalkaterä on hyvin monimutkainen anatominen kokonaisuus. Jalkaterässä on 26 luuta, 31 lihasta, 55 niveltä ja 107 nivelsidettä, ja kaikkien näiden pitää toimia yhdessä sveitsiläisen kellon tarkkuudella. Kun seisomme, kävelemme tai juoksemme, koko kehon paino on jalkaterien varassa. Perustuksen pitää siis olla vankka. Talostakin tulee kestävä vain, jos perustukset ovat kunnossa.

Kun tässä monimutkaisessa koneistossa menee jokin pieleen, aiheuttaa se monia heijastevaikutuksia ylempänä kehossa. Jalan virheasento kuormittaa polvi- ja lonkkaniveliä, ja jopa niskahartiavaivojen perimmäinen syy löytyy usein jalkaterän virheasennosta.

Syy jalkavaivoihin löytyy lähes yksinomaan jalkineista. Tarjolla on iskunvaimennettuja ja toinen toistaan tukevampia jalkineita. Kuulostaa hyvältä mutta tukeva jalkine passivoi jalkaterän lihaksia. Kaikki, joilla on ollut jalka kipsissä, tietävät että lihakset surkastuvat kun eivät ole päässeet tekemään sitä työtä johon ne on tarkoitettu. Sama ilmiö esiintyy ”liian hyvillä” kengillä.

Paljain jaloin kävellessä jalkaterän lihakset pääsevät tekemään luonnollista työtä ja mekanismi toimii suunnitellusti. Jalkaterä mukautuu alustan epätasaisuuksiin ottaen iskut vastaan tasaisemmin. Parasta jalalle on paljasjalkakävely. Haluamme kuitenkin suojata jalkojamme lialta, nirhaumilta, polttavalta asfaltilta jne.

Paljasjalkakenkä tarjoaa minimaalisen tuen antaen sinun nauttia paljain jaloin kävelemisen tunteesta. Ohut, erittäin kestävästä ja hyvin muotonsa säilyttävästä TPR-materiaalista (Thermo Plastic Rubber) valmistettu pohja mukailee alustaa ja antaa tunteen paljain jaloin kävelemisestä.

Kengät eivät ole vedenpitävät eli jos astut vesilätäkköön, niin jalkasi kyllä kastuvat. Mutta nämähän ovatkin paljasjalkakengät. Pohjassa on muutama pieni reikä joiden tarkoituksena on kuivattaa kenkä ja jalka nopeasti jos kenkä on kastunut esimerkiksi uidessa. Jos pohja olisi täysin vedenpitävä niin sisään päässyt vesi ei koskaan pääsisi pois ja tuntuisi epämiellyttävältä.

Kenkä on todella mukava myös paljaassa jalassa. Pehmeä materiaali ei hierrä, ja koko kenkä joustaa täydellisesti jalkaa mukaillen. Pohjallinen on irrotettavissa ja joustavissa nauhoissa on pikalukko.

Usein kysyttyä

Mitä hyötyä on paljasjalkakengistä?
Fakta on se että paljain jaloin kävely on juuri sitä mihin jalka on ”suunniteltu”, ja terveet jalat edistävät koko kehon hyvinvointia. Paljasjalkakengät itsessään eivät tuo lisäarvoa paljasjalkakävelyyn, mutta antavat suojaa esim polttavaa asfalttia, teräviä kiviä ja nirhaumia vastaan. Ja ovathan ne niiiin mukavat että…

Tilasin väärän kokoiset kengät. Voinko vaihtaa?
Tottakai. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet. Ensimmäinen vaihto on ilmainen.

Kengät eivät ole minulle sopivat. Voinko palauttaa?
Kyllä voit. Palauttaminen on myös ilmaista. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@kotifit.fi niin saat palautusohjeet.

Miten niin ne ovat mukavat jalassa?
Tämä on asia joka täytyy itse kokea. Myymiemme kenkien palautusprosentti on alle 1% joka kertoo hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Otetaan tähän lopuksi lainaus Marjo-Riitan asiakaspalautteesta:
”- Elämäni ekat paljasjalkakengät, ja ainoa asia mikä harmittaa, on se, etten ole aiemmin tajunnut tilata näitä!!! Niin ihanat jalassa, koko juuri sopiva. -”

Mitkä ovat kenkien pesuohjeet?
Pelkkä vedellä suikuttaminen ja ilmakuivaus riittää. Poista pohjallinen niin kuivuminen on nopeampaa. Pesukonetta ja kuivausrumpua ei suositella!

Miksi nämä ovat niin halvat verrattuna muihin?
Tämä on pienen yrityksen etuja. Meillä ei ole raskasta hallintokoneistoa suurine kuluineen, emmekä ajele tuliterillä Tesloilla tai muillakaan ökyautoilla. Tämä on sivutoimista yrittämistä, joten yrityksen kulut saadaan pidettyä matalina. Tämä heijastuu suoraan katetavoitteeseen, ja sitä kautta tuotteiden hinnoitteluun.

Kengät haisevat voimakkaasti. Onko tämä normaalia?
Kengät tulevat meille suoraan tehtaalta ja monesti vieläpä suoraan tuotantolinjalta. Kun kengät pakataan muovipussiin, ei tuoreen liiman hajut pääse haihtumaan vapaasti. Liiman haju lähtee parissa päivässä kun kengät pääsevät tuulettumaan. Tämä on siis normaalia mutta ei esiinny pidempään varastoiduissa kengissä eikä ole pysyvää.

Wish ja AliExpress myy vastaavia tuotteita muutamalla eurolla! Selitys?
Ei ole mikään salaisuus että tuotteemme tulevat Kiinasta kuten valtaosa kaikista maailman tavaroista. Tilaamme tuotteet suoraan tehtaalta, jonka olemme todenneet tuottavan hyvä- ja tasalaatuista tavaraa. Kiinassahan monet tehtaat tuottavat samanlaisia tuotteita, eikä laatu todellakaan ole samaa joka tehtaasta. Kiinalaiset verkkokauppiaat ostavat tuotteensa sieltä mistä halvimmalla saavat. Mitä meillä on mitä kiinalaisilla verkkokaupoilla ei ole:
– toimitus parissa päivässä
– tavoitettavissa oleva vastuullinen asiakaspalvelu
– palautusoikeus, rahat takaisin heti ja ilman selityksiä
– tuotteen vaihto, sekin tapahtuu parissa päivässä – ilmaiseksi
– Suomen kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu
– tuotteet ovat sitä mitä tuotekuvauksessa sanotaan

Jos kaipaat elämääsi jännitystä, niin silloin kannattaa tilata suoraan Kiinasta. Jännität 4-5 viikkoa milloin paketti tulee ja ennen kaikkea MITÄ sieltä tulee.

Miksi ostaisin KotiFit-verkkokaupasta?
Olemme pieni perheyritys Kangasalan kauniista kaupungista, ja teemme tätä ”rakkaudesta lajiin”, jos tätä kliseistä sanontaa voidaan käyttää. Reilu hinnoittelu, paikallinen varasto, huippunopeat toimitukset, tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu ja tarkoin valitut tuotteet. Niistä on KotiFit tehty.

Jäitkö vielä epäröimään tai heräsikö mieleesi kysymyksiä joihin et saanut täältä vastausta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@kotifit.fi

 

 

 

18 arviota tuotteelle Paljasjalkakenkä Sport-E

 1. virve hälinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin ensin yhdet ja kokeilin niitä töissä joten piti tilata toiset koska ekat siis edelleen töissä..muuten tosi hyvät mutta liukkaat jos lattialla on vettä tosin ei ne keittiöön ole suunniteltukkaan.

 2. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Kengät kivat jalassa. Aavistuksen liian pehmeät omaan jalkaan ja liukkaat kun vettä lattialla.

 3. KAISA POHJOISKOSKI (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin mukavat kengät 🙂

 4. Pirjo (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ovat. Työskentelen hoitotyössä, toiset tilasin lenkkipoluille.

 5. Atte Villikka (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin soveltuu myös frisbeegolffiin ja myös muuten vapaa-aikaan.

 6. Riitta Laitamäki (varmistettu kirjoittaja)

  Olen jo 8 vuotta käyttänyt fivefingerssejä, tiedän siis että ne ovat parasta jaloille ja koko ropalle, nämä ovat todella edulliset ja voin jo laittaa jalkaan koska sukat, mitä fingerseissä ei.

 7. Paula virtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät on käytän lenkillä ja pyörää ajaessa.

 8. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

  Juuri sopivat minun jalkoihini👍

 9. Patricia (varmistettu kirjoittaja)

  Ekat kengät mitkä saapuivat kotiin olivat eri paria, saatiin todella hyvää ja nopeaa palvelua ja korvauksetta uudet kengät. Kengät ovat ollet tosi hyvät!

 10. Sari kutvonen (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvät minulle jalassa. Tilannut jo kolmet kengät. Jopa 13 tuntia jaksanut olla seisomatyössä eikä jalkoihin sattunut.

 11. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Yksi tähti pois siitä että saisi olla aavistuksen napakampi malli. Ei nyt tipu jalasta, mutta kantapään alueelta aavistuksen löysän oloinen. Muuten koko kyllä tuntuu sopivalta. Käytän näitä ohjatessani ryhmäliikuntaa ja on olleet hyvät. Jalka ei hikoile samalla tavalla kun treenikenkiä käyttäessä. Saa hyvän kontaktin alustaan eikä luista.

 12. Eija (varmistettu kirjoittaja)

  Asiakaspalvelu erinomaista. Jouduin vaihtamaan kokoa -sain mahtavaa palvelua. Ja kengätkin tuntuu hyvältä. Kiitos

 13. Heidi Tapanainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät ja joustavat kengät. Jalassa joka paikassa.

 14. Satu Ritari

  Parhaat ”kengät” !! Tilaan kyllä uudetkin.

 15. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa. Koko osui kerralla nappiin. Olen aloittanut varovasti 2-3 km kävelyillä. Suosittelen ja saatan tilata myöhemmin lisääkin.

 16. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Aiemmin töissä alaselkääni sattui lähes jatkuvasti, näiden kenkien käyttöönoton jälkeen ei satu enää.
  Työssäni hoitoalalla joutuu olemaan jalkojen päällä paljon. Suosittelen lämpimästi.

 17. Senja (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat kengät. Ostin yhdet, ihastuin ja tilasin heti toiset työkengiksi. Otin heti käyttöön pitkälle lenkille, eikä jalat kipeytyneet ollenkaan. Mukavat koiralenkeillä metsässä ja muuallakin. Nyt täytyy tilata miehelle ja pojalle samanlaiset. Supernopea toimitusaika plussaa.

 18. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Miehelle tilasin, mukavat ja hyvin istuvat. Erityiskiitos joustavasta ja nopeasta asiakaspalvelusta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...