Paljasjalkatennarit

(5 tuotearviota)

39,90

Esittelyssä uudet, uskomattoman mukavat paljasjalkatennarit, jotka on suunniteltu luonnolliseen liikkumiseen ja maksimaaliseen mukavuuteen!

TÄRKEÄÄ!!! Eri kenkämalleilla voi olla erilainen mitoitus. Tarkista siis koko aina mallikohtaisesti.
Mittausohje, käyntivarasuositus ja kokotaulukko sivun lopussa.

Varaston täydennystä tulee viikoittain joten jälkitoimitukset saadaan nopeasti liikkeelle.

Kuvaus

Tunne jokainen askel paljasjalkatennarilla, joka antaa jalan hengittää

Esittelyssä uudet, uskomattoman mukavat paljasjalkatennarit, jotka on suunniteltu luonnolliseen liikkumiseen ja maksimaaliseen mukavuuteen!

Päällinen on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä fly knit -tekniikalla kudotusta canvaskankaasta, joka mukautuu jalan muotoon ja antaa jalan hengittää koko päivän. Kevyt ja joustava TPR-pohja tarjoaa erinomaisen pidon ja iskunvaimennuksen jokaisella askeleella, kun taas pehmeä EVA-vaahtopohjallinen takaa uskomattoman mukavuuden.

Paljasjalkakengät voivat tarjota useita hyötyjä:

Parantunut tasapaino ja koordinaatio: Paljasjalkakengät antavat jalkojen aistia maan paremmin, mikä voi parantaa tasapainoa ja koordinaatiota. Jalkapohjassa on yli 200000 hermopäätettä “skannaamassa” kävelyalustaa ja välittämässä näitä tietoja aivoille. Tämän tiedon perusteella aivot yhdessä tasapainoelinten kanssa säätelevät vartalon liikettä ja asentoa. Jos näitä tietoja ei jalkapohjasta saada, joutuu aivot tekemään päätöksiä puutteellisilla tiedoilla, joka voi johtaa vääriin asentoihin ja sitä kautta erilaisiin kipu- ja jumitiloihin jopa niska-hartiaseudulla asti.

Lisää voimaa ja joustavuutta: Paljasjalkakengät antavat jalan lihasten työskennellä luonnollisemmin, mikä voi lisätä voimaa ja joustavuutta. Tämä voi auttaa ehkäisemään vammoja ja parantamaan yleistä liikkuvuutta. Jäykässä kengässä jalkaterän lihakset laiskistuvat koska niillä ei ole töitä.

Vähemmän kipua ja tulehdusta: Paljasjalkakengät voivat vähentää kipua ja tulehdusta jalkojen alueella, koska monipuolinen liike lisää verenkiertoa ja vahvistaa lihaksia.

Parempi yhteys luontoon: Paljasjalkakengät antavat sinun tuntea maan paremmin, mikä voi parantaa yhteyttä luontoon. Tämä voi johtaa parempaan mielialaan ja vähentyneeseen stressiin.

Lue TÄSTÄ lisää mitä hyötyä on paljasjalkakengistä.

Jalan mittaus

Mittaa jalkasi pituus oheisen kuvan mukaisella tavalla. Aseta kantapää esimerkiksi seinää vasten ja tee jokin merkki alustaan pisimmällä olevan varpaan pään kohdalle. Mittaa etäisyys merkistä seinään. Merkin sijasta voit asettaa jonkin esineen kiinni varpaisiin, sitten jalka pois välistä ja mittaus esineestä seinään.

Jalan mittaus

Lisää mittaustulokseen 1cm ja vertaa tulosta alla olevaan kokotaulukkoon. Jos taulukon koko poikkeaa normaalisti käyttämästäsi koosta, niin suosittelemme mittaamaan uudestaan. Koot vastaavat varsin hyvin normaaleja kokoja.

KokoSisämitta cm
3724,1
3824,8
3925,5
4026,2
4126,8
4227,5
4328,2
4428,9
4529,5
4630,1

 

5 arviota tuotteelle Paljasjalkatennarit

 1. Nelli

  Onpa tosi hyväntuntuiset kengät jalkaan! On ollu jopa paljasjalkengistä vaikea löytää tarpeeksi tilaavaa kenkää, leveään ja korkeaan jalkaan. Nämä menee hyvin, eikä purista mistään, eikä tarvinnut ottaa numeroa liian isoa, eli ovat myös pituussuunnassa sopivat.
  Tilasin nämä vapaaaikaan, seuraavaksi tilaan myös töihin. 👍

 2. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on aivan ihanat, älyttömän hyvät jalassa! Tilasin jo toiset, koska näitä voi käyttää missä vain. Varpaille on hyvin tilaa, eivätkä näytä ulospäin selkeästi paljasjalkakengille.

 3. Kaija (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät (leveälestiseen) jalkaan. Pitävän pohjan ansiosta hyvä kävellä epätasaisilla alustoilla esim.kalliolla ja kivillä rannassa. Itse aion hakea vielä toiset. Oma normikoko toimi myös noissa.

 4. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat jalassa, varpailla hyvin tilaa. Alussa kanta tuntui kovalta ronkeliin jalkaani, mutta pehmeni nopeasti. Ostin heti kahdet eri väriset niin sopii asuun kun asuun.

 5. mirva (varmistettu kirjoittaja)

  Parin päivän käytön jälkeen voi todeta vaan, että nämä on täydelliset kengät! Kävely on mukavaa ja jalka ei hikoa yhtään, toisin kuin tavallisissa tennareissa. Aion ostaa näitä eri värisinä lisää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *