Ryhtiliivi Pro

(3 tuotearviota)

10,00

Tällä tuotteella ilmainen toimitus!

Varastossa

Kuvaus

Hyvän ryhdin merkitystä kehon terveydelle ei voi liikaa korostaa. Päätetyö on pahinta myrkkyä ryhdille, ja useimmilla asento painuu huomaamatta kasaan ja keho oppii väärän asennon.

Olemme käyttäneet runsaasti aikaa ja vaivaa testatessamme kymmeniä erilaisia ryhtiliivejä jotta sinun ei tarvitse sitä tehdä. Testailun päätteeksi valikoitui yksi ryhtiliivi jonka nimesimme, ehkä jopa hieman mielikuvituksettomasti, ryhtiliivi Pro:ksi. Tosin tämäkään liivi ei soveltunut sellaisenaan sillä tätä vaivasi sama ongelma kuin lähes kaikkia muitakin eli aivan liian lyhyet olkahihnat. Kiinassahan nämä tehdään ja sikäläiset ihmiset ovat pienempiä kuin eurooppalaiset. Teimme tehtaan kanssa valmistussopimuksen ja KotiFit:lle nämä ryhtiliivit valmistetaan jo lähtökohtaisesti pidemmillä olkahihnoilla.

Ryhtiliivin materiaali on pehmeä, hengittävä, hieman joustava ja miellyttävän tuntuinen neopreeni. Olkahihnojen kiinnityskappale kiinnittyy tarralla selkäkäosaan. Tällä voidaan säätää korkeutta johon olkahihnat selkäpuolella halutaan asettuvan.

Miten ryhtiliivi toimii?

Usein luullaan että ryhtiliivin tarkoituksena on pingottaa hartiat oikeaan asentoon ja pitää ne siinä. Ei, se ei toimi niin. Ryhtiliivi ei ole tuki samalla tavalla kuin esimerkiksi polvituki eikä sen missään nimessä pidä sitä ollakaan. Ryhtiliivin tarkoituksena on muistuttaa sinua oikeasta asennosta ja korjauksen teet vain sinä itse. Vain siten ryhtiä ylläpitävät lihakset kehittyvät ja voivat oppia uuden asennon.

Ryhtiliivi säädetään siten että huonoryhtisessä asennossa liivi tuntuu jo hieman epämukavalta. Kun korjaat asennon, epämukava paine hellittää ja liivi on lähes huomaamaton. Mekanismi on siis yksinkertainen. Huono ryhti saa olosi epämukavaksi johon ryhdin korjaus auttaa. Näin hyvää ryhtiä ylläpitävät lihakset joutuvat töihin ja pikkuhiljaa oikea asento tallettuu lihasmuistiin. Jos niskasi tuntuvat kipeytyvän liivin käytön aikana, on se merkki siitä että liivi on säädetty liian tiukalle.

Ryhtiliivi on parhaimmillaan päätetyötä tehdessä sekä lenkkeillessä joko kävellen tai juosten.

3 arviota tuotteelle Ryhtiliivi Pro

 1. Pekka Virtanen

  Käyttökelvoton tuote. Hihnat asettuu kainaloon tosi huonosti ja painaa ikävästi. Jos hikoaa kainaloista niin vielä huonompi. Säätämällä ei saa tätä vikaa korjattua. Reppu selässä ajaisi varmaan saman asian. En suosittele. Tuotteen palautus tehty tosi vaikeaksi.

  • kotifit

   Hei,
   Kiitos palautteestasi ja ikävä ettei tuote vastannut odotuksiasi.
   Tilaus- ja toimitusehdot -sivulla on kerrottu palautusprosessista. Ilmoitat vain sähköpostilla asiakaspalveluume että haluat palauttaa tuotteen, niin saat selkeät palautusohjeet sähköpostiisi.

 2. Kai (varmistettu kirjoittaja)

  Muistuttaa hartioiden virheasennoista kuten kuuluukin, mutta käyttömukavuus voisi olla parempi.

 3. Pem (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii kuten pitääkin, mutta käyttömukavuus ei ole paras mahdollinen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...