RyhtiVahti – älykäs ryhdinkorjaaja

30,00

Varastossa

Kuvaus

Älykäs ryhdinkorjaaja vie ryhtiremontin täysin uudelle tasolle! Perinteinen ryhtiliivi voi tuntua epämukavalta, ja se on hankala pukea. Väärin säädetty ryhtiliivi saattaa jopa kipeyttää niskalihakset.

RyhtiVahti tarkkailee asentoasi koko ajan, ja huomauttaa väärästä asennosta kevyesti värisemällä. Tieto asennosta siirtyy reaaliaikaisesti matkapuhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta, joten voit tarkkailla ryhtiremontin edistymistä päivittäin.

Säädä asetukset juuri itsellesi sopiviksi. Suurin sallittu asentopoikkeama määrittää kuinka paljon asennon pitää muuttua ennen kuin RyhtiVahti hälyyttää. Säädettävällä hälytyksen viiveellä estetään turhat hälyytykset tilapäisissä asentomuutoksissa.

Kuinka se toimii?
Toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Laitteen sisällä on erittäin herkkä asentosensori, joka tarkkailee asentoa ja liikkumistasi koko ajan. Älykkään algoritmin avulla laite tunnistaa virheellisen asennon, ja muistuttaa siitä kevyesti värisemällä. Asennon korjaaminen keskeyttää hälytyksen. Vähän kerrassaan oikea asento “tarttuu takaraivioon”, eli oikeammin sanottuna tallentuu lihasmuistiin. Oikean asennon ylläpitäminen ei ole vaikeaa eikä raskasta, onhan se luonnollinen asento. Ympäristötekijät (esim istuva työasento) kuitenkin ohjaavat asentoamme, ja jonkun pitää aktiivisesti muistuttaa oikeasta asennosta.

Ominaisuudet
– Bluetooth-yhteys matkapuhelinsovellukseen
– Älykäs asennonseuranta
– Henkilökohtaiset asetukset
– Ryhdinkorjauskurssi
– Valmistettu pehmeästä elintarvikelaatuisesta silikonista
– Kevyt käyttää, innovatiivinen muotoilu
– USB lataus (tyyppi C)

Pakkaus sisältää
– RyhtiVahti – älykäs ryhdinkorjaaja
– USB-latauskaapeli
– Käyttöohje (englanninkielinen)

Huomioita
– Matkapuhelinsovelluksen tuki IOS 6.5.8 tai uudempi ja Android 6.5.7 tai uudempi.
– Laite on suositeltavaa ladata täyteen ennen ensimmäistä käyttöä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RyhtiVahti – älykäs ryhdinkorjaaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...